Mine hunde

Jeg har to labradortæver. Lilli fra 2007 og en af Lillis hvalpe, Abby fra 2013. Du kan læse mere om dem under deres egne sider.
 

Hunde vi mindes

Labmagics Lilo blev kun 14 mdr. Hun døde desværre i august 2006 af en algeforgiftning. Hun var en super sjov hund at træne med og halv bjergged.

Min første hund Freja døde i sommeren 2015, kun to dage før sin 14 års fødselsdag. Hun levede meget længere end nogen af os havde håbet på. Hun var frisk og havde nydt sommerferien med os, da hun desværre fik et smeltende sår i øjet. Det var enten at operere øjet ud eller aflivning. Det blev det sidste - min gamle hund skulle ikke gennemgå så stor en operation. Hun er savnet!

Lidt om mig

Jeg hedder Karen Frost Knudsen og er født i 1976. Jeg er bosat i Høje Taastrup. Jeg er uddannet som agronom, med speciale i adfærd. En af mine store interesser er hvordan hjernen fungerer og hvordan f.eks. stress påvirker hundes evne til at lære. 

Jeg er ansat i Hund & Træning, som udover at tilbyde hundetræning for alt fra alm. hvalpe og hverdagshold til topkonkurrencehold også tilbyder adfærdsrådgivning, foredrag og diverse uddannelser.

Jeg er vild med at undervise og vil meget gerne hjælpe dig med lige præcist de træningsønsker og/eller -problemer du har.

Min familie

Min familie består af min dejlige mand Claus og vores to børn Aksel (2006) og Marie (2008).

Claus tog jagttegn i 2010 og er årsagen til at jeg er gået i gang med at træne jagttræning med Lilli. Noget hun er glad for :)