Thorhauges Bianca (DK 17061/2007) - også kaldet Lilli

Lilli hedder egentlig Thorhauges Bianca opkaldt efter Disneys Bernhard og Bianca. Hun er født d. 28. juli 2007 og kom ind i min familie med en tung arv der skulle løftes. I sommeren 2006 døde min unghund Lilo kun godt 14 måneder gammel og hun var fantastisk!

Jeg var lige ved at opgive at købe en ny hvalp. Dels fordi det var gået galt to gange med andre hvalpe. En var syg og en døde hos opdrætteren. Dels fordi jeg blev gravid. Jeg var meget i tvivl om jeg kunne klare en meget aktiv dreng på 1½ år, en nyfødt baby og en hvalp som ville være 7 måneder når jeg skulle føde. Jeg blev heldigvis enig med mig selv om, at det kunne jeg godt klare og det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg var egentligt mest forelsket i hendes søster, da de var små, men i samråd med min opdrætter blev vi enige om at Lilli var den af tæverne, der var mest fremme i skoene. Lilli er købt som konkurrencehund og hun er da også endt med at blive lydighedschampinon. 

Lilli er af de samme linier som Lilo (Brown Hunt), men har været en langt lettere hund at have. Hun er rolig og afslappet når hun er hjemme eller med på besøg hos familie og venner. Til gengæld er hun meget på, når jeg skal træne med hende. Hun tager efter sin far og er utrolig lærenem.

I januar 2017 knækkede Lilli sit korsbånd på højre bagben og måtte opereress. I juni knækkede hun så det andet og måtte igen opereres. Hun klarede begge operationer og efterfølgende genoptræning godt, men er nu gået på pension. Jeg træner stadig med hende og det kan da også være at hun kommer til at gå lidt rallyllydighed, eller nosework - nu må vi se J