Thorhauges Bianca (DK 17061/2007) - Lilli 27.07.07 - 19.10.19

Lilli hedder egentlig Thorhauges Bianca opkaldt efter Disneys Bernhard og Bianca. Hun er født d. 28. juli 2007 og kom ind i min familie med en tung arv der skulle løftes. I sommeren 2006 døde min unghund Lilo kun godt 14 måneder gammel og hun var fantastisk!

Jeg var lige ved at opgive at købe en ny hvalp. Dels fordi det var gået galt to gange med andre hvalpe. En var syg og en døde hos opdrætteren. Dels fordi jeg blev gravid. Jeg var meget i tvivl om jeg kunne klare en meget aktiv dreng på 1½ år, en nyfødt baby og en hvalp som ville være 7 måneder når jeg skulle føde. Jeg blev heldigvis enig med mig selv om, at det kunne jeg godt klare og det har jeg aldrig fortrudt.

I januar 2017 knækkede Lilli sit korsbånd på højre bagben og måtte opereress. I juni knækkede hun så det andet og måtte igen opereres. Hun klarede begge operationer og efterfølgende genoptræning godt, men er nu gået på pension. I foråret 2019 fik hun konstateret flere spondyloser og et sammenfald i nakken. Sammen med dyrlæge og fysioterapeut kom Lilli sig, men i efteråret 2019 måtte jeg træffe den tunge beslutning af lade hende aflive. Hun begyndte at slingre på bagparten og så var der reelt kun et valg. 

Lilli var en fantastisk hund. Hun havde en enestående vedholdenhed og var super sjov at træne. Tre af hendes hvalpe bruges idag i avlen, inkl. min egen Abby